Önemli Bilgi!

Lütfen Tablet'inizi yan çeviriniz. Web sitemiz bu modda daha düzgün görüntülenecektir.

 
 
 
Bu Başarı Hepimizin

Tofaş Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı Bursa’da Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti.

Türk otomotiv sektörünün öncü firması Tofaş’ın her yıl düzenlediği, Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı Bursa’da yapıldı. Bu yıl, “Birlikte Büyüyoruz” ana temasıyla gerçekleştirilen toplantıya, Tofaş’ın işbirliği içerisinde olduğu tedarikçi firmalardan yaklaşık 350 kişi katıldı.

Fiat Group Purchasing CEO’su Scott Garberding’in davetli konuşmacı olarak katıldığı toplantıda; Tofaş CEO’su Kamil Başaran, Satınalma Direktörü Yüksel Öztürk, Endüstriyel Operasyonlar Direktörü Akın Aydemir ile Fiat İş Birimi Direktörü Okan Baş da konuşmalarıyla yer aldı.  

Tofaş ve yan sanayi işbirliğindeki başarılara vurgu yapan Tofaş CEO’su Kamil Başaran; “Otomotiv; ana sanayisi, tedarikçileri, bayisi ve diğer tüm alanlarıyla bir değerler zinciri.  Bu zincirin her bir halkasının birlikte büyüyüp gelişmesi çok önemli… Bu gelişim sürecinde ve küresel sektörün zorlu rekabet ortamında bizleri, Ar-Ge yetkinliklerimiz öne çıkaracak. Tedarikçilerimiz, bilgi birikimi ve yatırımlarıyla, dünyanın başlıca üreticileri için ürün tasarlayıp üreterek küresel çapta konumunu güçlendirdi, bu başarıyla gurur duyuyoruz. Tofaş olarak yan sanayimizle çıktığımız gelişim yolculuğunda başarılarımızı daha ileriye taşımak için güçlü ve rekabetçi tedarikçilerimizle omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı, işbirliği yapılan firmalara, 3 büyük dalda verilen ödül töreniyle sona erdi.

Kalite ve Performans Ödülü alan firmalar arasında Norm Cıvata da yer aldı.

 
Norm Group Norm Civata Norm Somun Uysal Makina Nedu Kalıp Standart Civata Norm Bursa Vissart Europe Best Kale Civata
 
 
NORM SALİHLİ VİDA VE CIVATA MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş. - 304. CADDE NO: 8/1 SALİHLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ PK.45300 SALİHLİ / MANİSA
Telefon : + 90 (236) 742 50 61 (PBX) Fax : + 90 (236) 742 50 62